Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Projektledare, designer och säljare till Ziggy Creative Colony

Publicerad: 23 oktober 2014, 10:57

Från vänster: Kristina Sabelström Möller, Max Jacobson och Richard Lawson

Kristina Sabelström Möller blir ny projektledare, Max Jacobson har rekryterats som digital designer och Richard Lawson som säljare.


Ämnen i artikeln:

Ziggy Creative Colony

Kristina Sabelström Möller, projektledare, har tidigare arbetat med bland annat digitala medier och digital publicering tillsammans med svenska och internationella tidningsorganisationer inom branchorganisationen WAN-IFRA, drivit Expressens projekt kring betalt innehåll 2012 och har även suttit som affärsutvecklingschef på Svenska Dagbladet. Hon har en teknologie doktorsexamen i medieteknik och grafisk produktion från KTH och en civilingenjörssexamen i grafisk teknik från samma skola. Inriktningen på forskningen låg i gränslandet organisation, innehållshantering och teknik för publicering i flera medier.

Max Jacobson, digital designer, har tidigare frilansat med diverse webb- och grafiska designprojekt samt startat upp och drivit en digital kommunikationsbyrå. Han har utbildat sig vid Handelshögskolan i Göteborg, Chalmers och Hyper Island i Stockholm. Handels gav en god förståelse för affärsmål, Chalmers kunskaper i interaktionsdesign och Hyper Island digital spets.

Richard Lawson, säljare, har tidigare jobbat med affärsstrategi och förändringsarbete på Avega Group. Han har en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Ziggy Creative Colony

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News