Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Projektledare och copywriter till Sandberg Trygg

Publicerad: 28 augusti 2019, 09:55

Copywritern Dan Jönsson och projektledare Helena Wiberg ansluter till reklambyrån Sandberg Trygg.

Ämnen i artikeln:

Sandberg Trygg

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I början av året fick B2B-byrån Sandberg Trygg en ny vd i Louise Danckwardt. Nu rekryterar byrån, som jobbar med kunder som ABB, AkzoNobel och BillerudKorsnäs, ytterligare två medarbetare.

Dels rekryteras dem civilingenjörsutbildade Dan Jönsson som senior copywriter. Tidigare i karriären har han både jobbat på och för flera stora industriföretag.

–Jag är väldigt glad att hälsa Dan välkommen till oss. Byrån är i stark tillväxt och vi behöver därför konstant vidareutveckla oss och tillföra ny kompetens för att kunna leverera kreativitet på högsta nivå till våra kunder. Dans erfarenhet ger oss nya möjligheter att ta oss an alltmer komplexa uppdrag, säger Louise Danckwardt i ett pressmeddelande.

– Sandberg Tryggs arbetssätt och syn på reklam passar mig. Dessutom finns här väldigt spännande kunder, kanske särskilt om man som jag är ingenjör i grunden, säger Dan Jönsson. Det ger mig en fantastisk möjlighet att få hjälpa svenska industriföretag att lyckas i den globala konkurrensen. Så det var det som lockade mest - spännande kunder med intressanta utmaningar och så ett nästan ingenjörsmässigt sätt att angripa problemen. En reklambyrå med ingenjörstouch helt enkelt.

Samtidigt anställer byrån även en ny operativ projektledare i Helena Wiberg. Både Dan Jönsson och Helena Wiberg kommer att jobba på Sandberg Tryggs Göteborgskontor.

– Helena kommer närmast från ICA Reklam och kommer med sin erfarenhet av struktur, kvalitet och precision hjälpa oss hålla både hög kvalitet och högt tryck i produktionen, säger Louise Danckwardt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev