Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Projektledare till Sandberg Trygg

Publicerad: 20 maj 2019, 11:57

Louise Lyth, tidigare på Stenströms, Ingo och Volt blir ny operativ projektledare på B2B-byrån Sandberg Trygg.


Ämnen i artikeln:

Sandberg Trygg

Sedan Louise Lyth i februari 2018 lämnade Ingo har hon jobbat som frilansande projektledare med uppdrag för bland annat Åkestam Holst och Nord DDB. Nu tar hon återigen klivet tillbaka till byråsidan när hon ansluter till Sandberg Trygg.

– Den ökande hastigheten i vår verksamhet med agila processer i kombination med allt kortare produktionstider ställer mycket höga krav på planering och struktur. För att kunna leverera på topp till våra kunder krävs ordning och reda och ett sinne för detaljer liksom förmågan att hålla huvudet kallt i stressade lägen. Därför är Louise med sin långa erfarenhet en perfekt match för oss på Sandberg Trygg. Vi är väldigt glada att kunna stärka vårt team med hennes kompetens, säger Louise Danckwardt, VD på Sandberg Trygg

På Sandberg Tryggs kundlista finns bolag som Daloc, SKF, BillerudKorsnäs och Scanreco. Louise Lyth kommer att jobba på Sandberg Tryggs Stockholmskontor.

– Sandberg Trygg har ett gott renommé som en bra arbetsplats med spännande kunder. Jag ser särskilt fram emot att få jobba med kommunikation för kunder som verkar internationellt, säger Louise Lyth.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sandberg Trygg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.