Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Projektledare till Sticky Beat

Publicerad: 2 december 2014, 15:33

Sticky Beat har rekryterat Christer Alsiö som säljande projektledare och affärsutvecklare för Daisy Display.


Ämnen i artikeln:

Sticky Beat

Christer Alsiö var tidigare försäljningschef på Besqab och vd på filmproduktionsbolaget Favela där han arbetade fram en ny sälj- och marknadsstrategi. Han även varit säljchef på DN där han slog försäljningsrekord och blev utsedd till årets ledare.

– Jag brinner för kundrelationer! Min styrka är min förmåga att se helheten och att ta fram flexibla lösningar och erbjudanden som passar den individuella kunden. Sticky Beat är ett kreativt företag i framkant inom digitala lösningar som jag verkligen tror på. Jag ser direkt att jag kommer ha möjlighet att göra det jag gillar bäst – utveckla nya och potentiella kunder och hitta nya spännande affärer. En inspirerande utmaning, säger Christer Alsiö i en kommentar.

Han började på Sticky Beat den 10 november.

– Vi är otroligt stolta och glada att ha rekryterat Christer som stärker upp vår KAM och projektledarsida. Han är erfaren, driven, kreativ och har en fantastiskt positiv energi. Tillsammans med kunderna och vårt erbjudande kommer han att kunna skapa ett verkligt värde för deras affär. Både idag och imorgon. Precis vad vi behöver för att fortsätta vår resa framåt, säger Malin Ingevall, vd Sticky Beat, i en kommentar.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Sticky Beat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.