Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pronto anställer duo

Publicerad: 21 september 2017, 14:48

Lotta Saxe och Martin Hjelte ansluter till Pronto.

Lotta Saxe lämnar positionen som marknads- och kommunikationchef på startupen Kiliaro och blir ny senior projektledare på Pronto. Martin Hjelte ansluter


Ämnen i artikeln:

Pronto

Lotta Saxe har tidigare jobbat på Berghs School of Communication där hon ansvarade för skolans relationer och internationella satsningar. Hon har även varit projektledare på en designbyrå i Italien.

– Jag är så peppad! Pronto är ett härligt gäng talangfulla och smarta människor, jag hoppas kunna bidra med min energi och hjälpa till att vidareutveckla det redan starka digitala utbudet, berättar Lotta Saxe.

Pronto har den senaste tiden gjort en omställning från kommunikationsbyrå till ett digitalt kunskapshus med fokus på värdedriven digital kommunikation.

I samband med rekrytering av Lotta Saxe ansluter även Martin Hjelte till Pronto. Hjelte kommer närmast från förlaget Lifestyle Publishing där han arbetat som journalist och webbredaktör.

– Det är en väldigt spännande känsla att komma till en ny bransch och särskilt till Pronto, som aktivt jobbar på att ligga i framkant och driva utvecklingen inom digital kommunikation, säger Martin.

– Vi växlar upp nu, och det känns väldigt roligt att få in Martins och Lottas olika kompetenser och bakgrunder. Deras bredd och erfarenhet ger oss ännu mer muskler, avslutar Prontos vd Gabriel Sundqvist.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pronto

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.