Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Radioprofilen ansluter till P4 Extra

Publicerad: 16 augusti 2018, 11:46

Foto: Pressbild

Lotta Bromé lämnade "P4 Extra" i november förra året. Nu står det klart att radioprofilen Titti Schultz blir ny programledare för Sveriges Radios största aktualitetsprogram.


Ämnen i artikeln:

Titti SchultzP4 ExtraSveriges Radio

Titti Schultz kommer närmast från morgonprogrammet P5 Morgon på kanalen P5 STHLM på Sveriges Radio. Nu ansluter hon till Sveriges Radios "P4 Extra", där hon kommer att dela på programledarrollen tillsammans med Erik Blix, Sarit Monastyrski och Svjetlana Pastuhovic.

Det här ska bli så himla kul! Att få möjligheten att leda Sveriges största aktualitetsprogram i radio är hedrande och en ny utmaning. Jag har sänt radio i över 20 år men det här är en annan sorts program – fast fortfarande med en blandning av allvar, humor och värme. Jag ser fram emot att få sätta min prägel på P4 Extra, säger Titti Schultz i en kommentar.

Dan Granlund, kanalansvarig för P4. är nöjd med att få in en av Sveriges mest erfarna radiopersonligheter.

– Det känns oerhört roligt att få knyta Titti Schultz till vårt P4 Extra-team. Som programledare för P4 Extra från Stockholm blir hon en viktig röst och guide för lyssnarna med sin långa erfarenhet och stora bredd som journalist, säger han.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.