Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ramböll värvar från byrå

Publicerad: 8 oktober 2015, 12:06

Anna Nourani går till Ramböll.

Teknikkonsultföretaget Ramböll anställer en pr-ansvarig i Sverige. Det blir Anna Nourani som kommer från Geelmuyden Kiese.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KiesePR-Byråer

Anna Nourani, tidigare Starkenberg, har jobbat på byråsidan i flera år. Senast som konsult på Geelmuyden Kiese i Stockholm. Men nu går hon över till kundsidan – närmare bestämt till teknikkonsultföretaget Ramböll.
– Det känns väldigt roligt att ha fått förtroendet att arbeta med Rambölls varumärke och utveckla den externa kommunikationen ytterligare. Med mig från byråsidan har jag en bred erfarenhet från olika branscher som jag är övertygad om kommer vara en stor tillgång i min nya roll, säger Anna Nourani i en kommentar.

I hennes nya roll kommer hon att ansvara för bolagets pr-arbete på den svenska marknaden.
– Vi är glada över att ha Anna på plats för att stärka vårt kommunikationsarbete. Det är en viktig rekrytering och ett naturligt steg att växla upp vår externa kommunikation i samband med att vi växer i Sverige, enligt Yvonne Ronnerfors, kommunikationschef för Ramböll.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KiesePR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.