Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rättighetsbyrån växer

Publicerad: 10 juli 2019, 07:27

Rättighetsbyrån rekryterar Åsa Karlsson som seniorkonsult.


Ämnen i artikeln:

FriendsCancerfondenStadsmissionen

Åsa Karlsson har arbetat med social hållbarhet de senaste 14 åren inom organisations- och idrottsvärlden. Hon har representerat Stiftelsen Friends, Lagardére sports och Professor Arne Ljungqvist Anti-Doping Foundation.

Nu rekryteras hon till en roll som seniorkonsult på Rättighetsbyrån, som framförallt hjälper rättigheter med att stärka sitt arbete kring sponsring och upplevelser.

– Jag ser fram emot att jobba med de andra på Rättighetsbyrån, Upplevelseinstitutet och StoryPlay. Jag kommer att hjälpa rättigheter med att öka intäkterna och stärka kunskapen kring sponsring med fokus på hållbarhet vilket känns väldigt spännande, säger Åsa Karlsson i ett pressmeddelande.

Björn Stenvad, grundare och vd för Rättighetsbyrån:

– Åsa är en riktig stjärna på detta område och vi är övertygade om att våra rättighetskunder kommer att få stor glädje av den kompetens och affärsmässighet som Åsa tar med sig in på Rättighetsbyrån. Vi ser verkligen fram emot att Åsa blir en del av vårt team.

Bland Rättighetsbyråns kunder återfinns Brynäs IF, Handbollsligan, Elitserien bandy, Vasaloppet, Cancerfonden, Stadsmissionen, Göteborgsvarvet, Gothia Cup och
Naturskyddsföreningen.

Amanda Törner (tjänstledig)

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.