Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Readly utser ny vd

Publicerad: 28 mars 2018, 07:28

Jörgen Gullbrandson

Styrelsen på Readly International har utnämnt Jörgen Gullbrandson till ny vd.


Ämnen i artikeln:

VdReadly

Jörgen Gullbrandson har över 20 år bakom sig med ledande positioner i bolag somBBDO, Glocalnet och Beiersdorf AG. 2009 tillträdde han som chief finacial officer på Universum och blev senare utnämnd till Managing Director för Universum EMEA. Under hösten 2017 började han som CFO på Readly och nu blir han alltså verkställande direktör för tjänsten.

– Sedan dag ett har Jörgen arbetat outtröttligt i sin roll som CFO och han är en högt värderad teammedlem på Readly. Styrelsen är övertygad om att han kommer att använda sin energi, passion och erfarenhet för att staka ut en framgångsrik kurs framåt för Readly, säger Meg Tivéus, styrelseordförande på Readly International i en kommentar.

Jörgen Gullbrandson tillträder som vd med omedelbar verkan och hans företrädare Per Hellberg kommer axla rollen som tillförordnad styrelseordförande. Hans tillträde kommer att göra övergången smidig och möjliggöra fortsatt tillväxt med den befintliga strategin.

– Jag ser fram emot att ta över rollen som vd på Readly i en så spännande fas för företaget. Jag älskar produkten och är imponerad av vad företaget har uppnått hittills. Per Hellberg har gjort ett utmärkt jobb med att bygga ett bra team och en robust organisation. Potentialen är enorm och jag ser fram emot att ta företaget till nästa nivå, säger Jörgen Gullbrandson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

VdReadly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.