Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reaktion värvar Magnus Nyström

Publicerad: 28 september 2021, 07:59

Kommunikationsbyrån Reaktion har gjort en ny rekrytering i Magnus Nyström. ”Magnus är en av de bästa inom området och kommer bli en viktig del i att möta ett uppdämt behov från marknaden,” säger vd:n Jan Ringsö.


Nu står det klart att Magnus Nyström tar rollen som affärsområdeschef och strategisk projektledare på Reaktions creative-del. Den datadrivna byrån sysslar med CRM och kundlojalitet och leds av vd:n Jan Ringsö.

– Magnus är en av de bästa inom området och kommer bli en viktig del i att möta ett uppdämt behov från marknaden att utveckla, skapa och bygga kommunikation som lyckas driva sälj och bygga varumärke, säger han i ett pressmeddelande.

Magnus Nyström säger att han tar med sig erfarenheter från kundsidan när han nu börjar på byrån. Han har tidigare jobbat på IK Stockholm och Nerell Direct, bland annat. 

– Reaktion har dessutom både har kompetens att jobba med CRM och lojalitet, bygga kunddatabaser, analysera och segmentera – det är andra starka framgångsfaktorer. För mig var affärsmässighet och affärsnytta hos mina samarbetspartners något som jag uppskattade när jag var på kundsidan.

– Att vi lyckats attrahera Magnus gör att jag känner mig ännu tryggare i att den strategi och de mål vi satt upp är rätt – att fortsätta vara ledande på datadriven kommunikation i Norden, avslutar Jan Ringsö.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.