Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Redgert Comms rekryterar – fortsätter satsa på Storbritannien

Publicerad: 2 oktober 2018, 14:15

Åsa Bååv och Elin Albinsson.

Kommunikationsbyrån Redgert Comms rekryterar Elin Albinsson och Åsa Bååv.


Ämnen i artikeln:

Redgert Comms

För knappt ett år sedan meddelade Perfect Days tidigare pr-chef Daniel Redgert att han skulle lansera sin egen byrå, Redgert Comms. Redan från början annonserades att byrån hade internationella planer. I våras togs ett första steg genom den engelskspråkiga podden Keeping it Real by Caroline & Sophie.

Nu rekryteras Elin Albinsson som pr-konsult och Åsa Bååv som business developer. Åsa Bååv har tidigare jobbat som commercial director på pr-byrån 72point i London och kommer ansvara för Redgert Comms fortsatta expansion mot Storbritannien.

– Min ambition när jag startade den här byrån var att jobba med personer som fick mig själv att känna mig dum. Hittills har det lyckats bra, våra tidigare rekryteringar har verkligen levererat och fått mig och företaget att utvecklas. Att få välkomna Åsa och Elin känns sjukt spännande, det kommer bli en grym höst och ett ännu bättre 2019! säger Daniel Redgert, grundare och vd på Redgert Comms.

Redgert Comms jobbar med kunder som Pressbyrån, Stureplansgruppen och Axfood.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Redgert Comms

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.