Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Redgert Comms rekryterar pr-konsult

Publicerad: 8 januari 2018, 07:37

Daniel Redgerts nystartade kommunikationsbyrå Redgert Comms rekryterar pr-konsulten Daniel Frölander.


Ämnen i artikeln:

Daniel RedgertRedgert Comms

Resumé rapporterade i december att Perfect Days tidigare pr-chef Daniel Redgert startat upp den egna kommunikationsbyrån Redgert Comms. Planen är att byrån ska jobba heltäckande och nu förstärker man sitt team med pr-konsulten Daniel Frölander.

– Inom en snar framtid kommer vi att kunna presentera fler starka namn på kundlistan, så förstärkning behöver vi och Frölander har jag haft koll på länge – många framstående personer i branschen spår honom att bli nästa supertalang, säger Daniel Redgert, VD, Redgert Comms.

Bolaget jobbar idag med varumärken som Serendipity Innovations och underklädesföretaget CDLP.

Daniel Frölander har tidigare jobbat på AWB och är även redaktör för YouTube-kanalen Finkel TV.

– Det kommer bli en rivstart direkt! Redgert Comms har presenterat en vision som kombinerat med nuvarande och kommande kunduppdrag gjorde det svårt att tacka nej. Daniel är en av de bästa i Sverige på det han gör, jag är övertygad om att vi tillsammans med de andra på Redgert Comms står inför en väldigt spännande resa under 2018 och framåt, säger Daniel Frölander.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Daniel RedgertRedgert Comms

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.