Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Redgert Comms värvar Relatables brittiska chef

Publicerad: 23 november 2021, 13:13

Jacob Boe kommer senast från rollen som general manager på Relatable i Storbritannien, nu blir han head of growth & new markets på Redgert Comms Ltd.


Ämnen i artikeln:

Redgert CommsRelatableInfluencer marketing

Under det gångna året har Redgert Comms växlat upp den internationella verksamheten med kontor i Shoreditch och sex anställda i England.

Nu ansluter Jacob Boe till det brittiska benet av Daniel Redgerts kommunikationsbyrå. Han kommer senast från rollen som general manager på Relatable.

I rollen som head of growth & new markets kommer Jacob Boe att ansvara för att utveckla den existerande säljorganisationen i England. Han ska också bygga bolagets europeiska närvaro och skapa fler verksamhetsområden tillsammans med teamet.

Under sin tid på Relatable var Jacob Boe ansvarig för införsäljning av och arbetet med influencer-marketinguppdrag för globala kunder såsom LG Electronics, Unilever, Victoria's Secret, och Subway. Innan Relatable har han bland annat arbetat som campaign manager på Clear Channel.

I november 2020 rekryterades Amanda Wirhed som ansvarig för verksamheten i England, och i våras öppnades ett nytt kontor i Shoreditch i östra London

Sedan hösten 2020 har Redgert Comms Ltd arbetat för bolag såsom Sproud, Nick’s, Charge Amps, Stronger och Lace Laboratory. Det brittiska benets erbjudande innefattar pr, influencer marketing, digital marknadsföring, och eventproduktion.

Utöver Storbritannien bedrivs även verksamhet på marknaderna USA, Tyskland och Spanien från London-kontoret, som i samarbete med underleverantörer fungerar som internationell hubb för Redgert Comms.

– Jacob är en topprekrytering och kommer att spela en viktig roll i att ta Redgert Comms till nästa nivå. Jag är oerhört stolt över vad vi åstadkommit i Storbritannien och internationellt det senaste året och jag kan lova att vi har mycket spännande i pipen framöver, säger Redgert Comms grundare Daniel Redgert i ett pressmeddelande. 

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.