Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reform Act rekryterar från Åkestam Holst

Publicerad: 21 augusti 2018, 07:54

Anna Lundeborg ansluter till Reform Act som strategichef.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstReform Act

Byrån Reform Act har en rad idé- och politiskt drivna kunder och har de senaste åren seglat upp som en av landets mer intressanta, men fortfarande små, byråer.

Nu rekryterar man Anna Lundeborg från Åkestam Holst som ny strategichef. På Åkestam Holst har hon jobbat som digital strateg med några av byråns större kunder.

– Reform Act har positionerat sig som den främsta byrån för medlemsstyrda och idéburna organisationer, vilket innebär en speciell strategisk utmaning. Med Anna i spetsen stärker vi vårt erbjudande och kan på ett ännu bättre sätt hjälpa organisationsvärlden med de digitala och strategiska utmaningar som finns idag och kommer finnas imorgon, säger Viken Wetlesen, byråchef på Reform Act.

På Reform Acts kundlista finns bland annat Naturskyddsföreningen, Amnesty och Unionen.

– Det Reform Act har att erbjuda är i helt i linje med vad jag brinner och står för. Sverige har en kultur och tradition av starka organisationer och föreningar med ambition att göra skillnad. För mig att komma in i ett sådant här sammanhang är supergivande. Med min erfarenhet från den kommersiella världen är jag övertygad om att vi kan erbjuda branschen ny kunskap som kommer bidra till att vi skapar ännu större effekter för våra kunder, säger Anna Lundeborg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstReform Act

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.