Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reform Society rekryterar holländsk kampanjchef

Publicerad: 14 oktober 2019, 12:32

Sybren Kooistra.

Reform Society värvar EU Greens kampanjchef Sybren Kooistra, som tidigare varit kampanjchef för holländska Groenlinks.


Ämnen i artikeln:

EUReform Society

I våras var de gröna partierna de stora vinnarna i EU-parlamentsvalet. Nu värvar Reform Society EU Greens kampanjchef Sybren Kooistra. Han har tidigare varit kampanjchef för holländska Groenlinks som i senaste riksdagsvalet gick från 4 till 14 mandat och som vann kommunalvalet i 9 av Hollands 10 största städer förra året. Sybren Kooistra blir viktig för Reform Societys fortsatta internationella satsning.

– Sybren är en av Europas vassaste politiska kampanjchefer. Hans strategiska förmåga, och kompetens att omsätta politiska strategier till framgångsrika engagemangsdrivna kampanjer visar inte minst de gröna partiernas framgång i EU-valet, säger Birgitta Pagot, vd på Reform Society, i ett pressmeddelande.

Sybren Kooistra kommenterar:

­– Reform Society är den enda europeiska byrå som jag har träffat som verkligen förstår möjligheterna till kommunikation och engagemang via digitala kanaler. Jag ser fram emot att förnya mig tillsammans med Reform Society.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

EUReform Society

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.