Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reformklubben rekryterar hållbarhetskonsult

Publicerad: 27 november 2018, 09:02

Viktoria Raft ansluter till Reformklubben från Diplomat Communications.


Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Tidigare i karriären har Viktoria Raft bland annat jobbat som journalist, presschef på Stockholm Exergi (tidigare Fortum Värme) samt som pr-strateg och tf. presschef på Centerpartiet.

Närmast kommer hon från en roll som seniorkonsult på Diplomat Communications. Nu ansluter hon till Reformklubben.

– Med sin gedigna bakgrund från energisektorn är Viktoria Raft ett mycket välkommet tillskott till samhällsbyggnadsteamet, där hon kommer att ha starkt fokus på just energikunderna men även hållbarhet och samhällsbyggnad i stort, säger Anna-Carin Windahl, byråchef på Reformklubben.

På Reformklubben får hon en roll som seniorkonsult inom energi- och hållbarhet.

– Reformklubbens framåtlutande position inom hållbarhet och energi lockade mig och jag ser fram emot att vara med och bidra med min kompetens och erfarenhet för att utveckla den affären. Reformklubben sticker ut som en av de vassaste byråerna med stort fokus på mångfalds- och jämställdhetsfrågor, och här hoppas jag kunna bidra med min bakgrund från Kraftkvinnorna, säger Viktoria Raft.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.