Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reformklubben satsar på social hållbarhet

Publicerad: 22 januari 2020, 12:28

Ihsan Kellecioglu går till Reformklubben.

Foto: Pressbild

Ihsan Kellecioglu från Delegationen mot segregation stärker Reformklubbens erbjudande inom social hållbarhet.


Ämnen i artikeln:

Malmö StadRädda BarnenReformklubben

Ihsan Kellecioglu har mångåring erfarenhet av sociala frågor från såväl offentlig som ideell sektor. Han har bland annat arbetat på Rädda Barnen under många år där han ansvarade för en nationell satsning med fokus på att stärka barn och ungas livsvillkor i områden med socioekonomiska utmaningar. 

Nu rekryteras Ihsan Kellecioglu från Delegationen mot segregation till Reformklubbens erbjudande inom social hållbarhet. 

LÄS MER: ”Reformklubben växer i Göteborg” 

– Vi ser att det finns stora utmaningar på hela hållbarhetsområdet och upplever en efterfrågan från alla våra affärsområden om att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi stärker därför hela vårt hållbarhetserbjudande under 2020 och är väldigt glada att ha Ihsan på plats för att bidra med expertis i de sociala frågorna, säger Fredrik Larsson, tf byråchef på Reformklubben, i ett pressmeddelande. 

Samtidigt förstärks samhällsbyggnadsteamet med Fredrik Wittbjer. Han kommer närmst från Malmö stad där han haft en roll som kommunikationsstrateg och projektledare. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.