Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reformklubben värvar Neval Bilici

Publicerad: 30 mars 2016, 12:26

Neval Bilici.

Neval Bilici kommer jobba som public affair-rådgivare på Reformklubben. Hon ska bland annat tillföra juridisk kompetens och kunskap om processer inom statsförvaltningen.


Ämnen i artikeln:

Reformklubben

– Det ska bli mycket spännande att arbeta med Reformklubben och jag hoppas att jag med min bakgrund och kompetens ytterligare kan stärka upp affärsområdets organisationskunder, säger Neval Bilici i ett uttalande.

Reformklubben är rådgivare inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete, särskilt gällande frågor som bostäder, energi och infrastruktur. Kommunikationsbyrån grundades år 2011, och nu ska Neval Bilici bidra med sin kompetens till företaget. Närmast har hon jobbat på Arbetsmarknadsdepartementet, och tidigare som biträdande jurist på advokatbyrå.

– Vi är väldigt glada för att Neval valt att komma till oss. Med hennes erfarenhet av arbetsmarknads- och integrationsfrågor kan vi erbjuda våra kunder ytterligare kompetens och erfarenhet. Hon är också den första juristen vi rekryterar, vilket känns spännande. I en bransch som ständigt förändras är det en styrka att bredda byråkompetensen, säger Reformklubbens vd Fredrik Runsiö.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.