Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reformklubben värvar varumärkesstrateg

Publicerad: 12 mars 2018, 11:54

Reformklubben värvar Anna Wickman, som närmast kommer från rollen som kommunikationschef på fackförbundet ST.


Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Anna Wickman har varit kommunikations- och verksamhetschef för flera medlemsorganisationer och har även arbetat i kommunal verksamhet.

– Vi växer snabbt inom analys och strategisk rådgivning för medlemsorganisationer, där många värdesätter vårt djupa branschkunnande. Annas långa erfarenhet av att utveckla och modernisera organisationer kommer att vara till stor nytta för våra kunder, säger Mårten Lundberg, byråchef på Reformklubben i ett pressmeddelande.

Tidigare har Anna Wickman bland annat arbetat för fackförbunden Unionen och Sif, Scouterna, HSB Omsorg, Nacka kommun och Naturskyddsföreningen. Förutom att ha arbetat strategiskt och operativt med kommunikation har hon även djup erfarenhet av digital transformation, organisationsutveckling, varumärkesarbete och ledning av stora verksamheter.

– Medlemmar och medborgare har idag andra krav på organisationer och offentliga verksamheter än vad de har haft tidigare. Jag ser fram emot att hjälpa Reformklubbens kunder att hitta rätt i sin kommunikation och i sitt sätt att driva engagemang i denna nya verklighet, säger Anna Wickman.

Flera organisationer i Sverige genomgår just nu stora förändringsresor och letar efter nya sätt att bli relevanta för sina medlemmar. Det senaste året har Reformklubben, med sina systerbyråer i federationen Reform Society, gjort flera tunga rekryteringar inom organisationssfären. Anna Wickman kommer att ha en samordnande strategisk roll för att ytterligare stärka den fackliga och organisatoriska kompetensen på hela Reform Society.

– Kunder efterfrågar idag alltmer omfattande samarbeten där vi kan vara en bra samtalspart för tuffa kommunikations- och även verksamhetsutmaningar. Annas breda erfarenhet från fler olika roller och verksamheter blir viktig, för att svara upp mot våra kunders komplexa utmaningar, säger Mårten Lundberg.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.