Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Regissör till Bonnier News Brand Studio

Publicerad: 20 december 2017, 08:55

Mikeadelica.

Foto: Pressbild

Regissörer och producenten Mikeadelica ansluter till Bonnier News Brand Studio. Han har flera priser på sitt cv.


Ämnen i artikeln:

Bonnier News Brand StudioContent Marketing

Mikeadelica är en av Sveriges mest anlitade musikvideoregissör och har vunnit flera prestigefyllda pris för sina reklamproduktioner. Nu värvas han av Bonnier News Brand Studio som producerar content marketing och nativeinnehåll på Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.
– Om man får chansen att arbeta på avdelningen som i dag är trea i världen och har som mål att bli etta – då är valet inte så svårt, säger Mikeadelica i en kommentar.

Det han syftar på är att Bonnier News Brand Studio nyligen vann brons på Native Advertising Awards i kategorin "Native Advertising Agency/Studio of the Year".
– Tack vare framgångarna med Brand Studio under 2017 har vi nu nått en nivå där andra typer av talanger söker sig till oss. Det gör mig extra stolt, kommenterar Alexander Lydecker, Bonnier News försäljningsdirektör.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.