Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Regissörer till Social Club

Publicerad: 10 november 2016, 13:18

Zoë Que och Karolina Henke till Social Club.

Produktionsbolaget Social Club stärker upp med regissörerna Karoline Henke och Zoë Que.


Ämnen i artikeln:

Social ClubProduktionsbolag

Karolina Henke är stillbildsfotograf och har plåtat mode och reklam med kunder som Telia, H&M, Polarn & Pyret, Kungliga Operan och Ikea.

Hon gör egna konstprojekt, fotar skivomslag och regisserar reklamfilm.

– Karolina har en makalös förmåga att leda de hon plåtar till otroligt kraftfulla personliga uttryck, vilket syns och känns på resultatet. Hon är kreativ, utåtriktad och arbetar hårt med sitt team. Dessutom är hon en förtjusande person, säger Gabriella von Seth, försäljnings-, och marknadschef på Social Club.

Även Zoë Que har en bakgrund inom reklam och har plåtat för bland andra det franska modemärket A.P.C, sajten Farfetch, Dior och DKNY. Just nu är hon aktuell med en kampanj för Tommy Hilfiger med Gigi Hadid.

– Zoë kommer att gå långt med sin uttrycksfulla och personliga stil. Hon är trots sin unga ålder väldigt erfaren och oerhört driven. Det ska bli fantastiskt att jobba med Zoë, säger Social Clubs vd Henrik Lagercrantz.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Social ClubProduktionsbolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.