Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reklam och designbyrån 13 värvar Jens Englund

Publicerad: 4 mars 2020, 09:29

Den välmeriterade copywritern Jens Englund med bakgrund på Paradiset, King och Forsman & Bodenfors ansluter till reklam- och designbyrån 13.


Ämnen i artikeln:

13Reklambyråer

Det har gått åtta år sedan lämnade den välmeriterade copywritern Jens Englund reklambyrån King för Forsman & Bodenfors. Våren 2016  valde även projektledaren Mattias Bohlin, art directorn Nima Stillerud och copywritern Oskar Askelöf att lämna King och startade reklam och designbyrån 13. Den sistnämnde valde dock att lämna satsningen för en tid sedan och Jens Englund tar hans plats.

Därmed återförenas den mångfaldigt prisbelönta arbetsgruppen från King, som tillsammans gjort uppmärksammad reklam för bland annat ICA och Expressen

– Nima och Mattias har ett par av de vassaste hjärnorna jag haft att göra med i reklambranschen. Detta, ihop med att de är väldigt orädda, gör att min dag på jobbet blir både enkel och rolig. Dessutom har vi otroligt kul ihop, och kommer snabbt fram till bra saker, säger Jens Englund i en kommentar.

Jens Englund började sin bana på den legendariska reklambyrån Paradiset och har under åren jobbat med även SJ, Triss, Tele2, Stockholms Stadsmission, OLW, Keno, Sportbladet, Festis och Västtrafik. Totalt har åren i branschen gerererat ett 30-tal guldäggnomineringar och såväl guld- som silverägg och specialpriset Guldskrift för hans del.

13 har gjort projekt för uppdragsgivare som Filmstaden, KRAV, Bonniers, LRF-konsult, Gammel Dansk, Highroller, BokaDirekt, och haft nordiskt ansvar för Plantagen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

13Reklambyråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.