Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rekryterades av Björn Borg – stannade kvar på sitt gamla jobb

Publicerad: 29 januari 2020, 12:52

Linda Fazekas från Nespresso skulle bli global marknadsdirektör för Björn Borg, i dag är hon kvar hos den gamla arbetsgivaren.


Ämnen i artikeln:

Björn Borg

Det var i våras som Resumé rapporterade att Linda Fazekas tar över ny global marknadsdirektör på Björn Borg efter två år som marknadschef på Nespresso. Hon ersatte då Jonas Lindberg Nyvang som i stället övergick till en verksamhet som konsult.

Att döma av uttalandet i Björn Borgs pressmeddelande var det ett jobb som passade Linda Fazekas.

– Det här känns helt rätt. Björn Borg är ett spännande varumärke och jag ser fram emot att bidra till att stärka positioneringen inom sportmode. Jag inspireras av Björn Borgs starka kultur. Att de har obligatorisk gemensam träning tror jag på, både ur ett lönsamhetsperspektiv och ur ett personligt perspektiv eftersom jag har ett behov att springa av mig, sade Linda Fazekas i pressmeddelandet i våras.

Tanken var att Björn Borgs nya marknadschef skulle tillträda i augusti 2019, så blev det inte. Linda Fazekas gick oväntat tillbaka till jobbet som marknadschef för Nespresso, bekräftar Björn Borg.

I förra veckan rapporterade Resumé att Björn Borg bröt samarbetet med reklambyrån Nord DDB för att framåt satsa mer på inhouse. Just nu är Anna-Karin Lingham tillförordnad i rollen som global marknadsdirektör.

Björn Borg hänvisar alla ytterligare frågor till Linda Fazekas. Resumé har sökt henne för en kommentar utan resultat. 

Läs artikeln med ett
kostnadsfritt konto

Skapa konto

Har du redan ett konto? Logga in

Med ett konto på Resumé får du tillgång till:
Utvalt innehåll från redaktionen
Nyhetsbrev - Nyheter och beslutsunderlag direkt i din inkorg

Ämnen i artikeln:

Björn Borg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.