Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rekyl expanderar – värvar ny projektledare

Publicerad: 15 april 2015, 13:51

Nathalie Dunér

Foto: Privat

Reklambyrån Rekyls nya strategiska projektledare heter Nathalie Dunér. Hon kommer närmast från Valentin & Byhr.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrRekylPeter Algebäck

I elva år arbetade Nathalie Dunér på Göteborgsbyrån Valentin & Byhr med såväl nationella som internationella uppdrag och tillsammans med flera av byråns största kunder inom B2C och B2B. Men nu tar hon alltså klivet över till Boråsreklambyrån Rekyl.

– Det känns spännande då Rekyl är en byrå med tydliga expansionsplaner och många möjligheter i sikte, säger Nathalie Dunér.

Varumärkesutveckling, upphandlingsarbete och stora produktioner är Nathalie Dunérs starkaste områden. Under sitt nya uppdrag på Rekyl kommer hon främst att arbeta med utvecklingen av byråns befintliga kunder. Något Nathalie Dunér ser fram emot.

– Jag kommer att fokusera på att hitta nya affärsmöjligheter som ligger i linje med vår strategi framöver, säger Nathalie Dunér.

Peter Algebäck är vd på Rekyl Reklambyrå.
– Nathalie är en av pusselbitarna i den expansionsfas som vi nu befinner oss i och målet är att bli en ännu mer komplett byrå, säger han i ett pressmeddelande.

Rekyl reklambyrå bildades 1996 och har sitt säte i Borås. I dag är antalet anställda ett tjugotal. På kundlistan finns bland annat KappAhl, Bonnier, Viametrics och Citroën. Tre år i rad har byrån nominerats till Årets Byrå i kategorin med byråer som har en omsättning mellan 15-25 miljoner.

– Nu tar vi ett steg längre och gör en rad förändringar för att verkligen erövra titeln som Årets Byrå, säger Peter Algebäck.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.