Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Relatable rekryterar från NA-KD

Publicerad: 15 oktober 2019, 08:27

Monique Sumeghy.

Foto: Relatable

Influencerbyrån Relatable rekryterar Monique Sumeghy från modevarumärket NA-KD.


På NA-KD hade Monique Sumeghy rollen som chef för influencer marketing och varumärkessamarbeten där influencers var en viktig del i modevarumärkets tillväxt och marknadsföring.

Nu rekryteras hon till influencerbyrån Relatable och får rollen som senior kreativ strateg.

– För mig är det ett så otroligt roligt och viktigt kvitto på att Relatable attraherar talanger som ligger i absolut världsklass inom influencer marketing-industrin, Monique har en förståelse och insikt inom den här branschen som få andra har i västvärlden. Hon kommer inte bara berika Relatable med hennes spetskompetens utan också för att hon är en helt fantastisk person och teammedlem, säger Martin Garbarczyk, vd och grundare på Relatable, i ett pressmeddelande.

Relatable har under sista halvåret utvecklat sitt erbjudande och lanserade i september "Tastemakers", som är en renodlad del för contentproduktion inom bolaget.

– Efter 3,5 år på NA-KD där jag etablerat teamet för influencersamarbeten, var det dags för en ny utmaning. Relatables rykte och professionalism inom influencervärlden och både de lokala och internationella varumärken de jobbat med är imponerande, vilket var väldigt viktigt för mig, kommenterar Monique Sumeghy.

<!-- p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} -->

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.