fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Resumé-bloggare byter byrå

Publicerad: 23 mars 2017, 09:20

Ebba Körlof Sundberg.

Foto: Pressbild

Ebba Körlof Sundberg blir copywriter på Perfect Fools.

Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsResumé

FT

Fredrik Thambert


Ebba Körlof Sundberg är bekant för Resumé-läsarna i rollen som bloggare. Men till vardags arbetar hon som copywriter, och har genom åren jobbat för byråer som Acne och Animal. Den senaste tiden har hon frilansat, men tar nu värvning på Perfect Fools.
– Det ligger i alla kreativa byråers natur att snacka högt och mycket om hur man ska förändra branschen; om hur man ska vara först och annorlunda. Desto färre ser till att göra något åt saken. Det känns därför fantastiskt kul att hoppa på en byrå som Perfect Fools där den dagliga kreationen är själva förändringsarbetet. Jag vill vara med och driva branschen, inte följa den, säger hon i ett pressmeddelande.

På byrån gläds man över tillskottet:
– Perfect Fools befinner sig i en spännande expansionsfas. Vårt erbjudande att lösa varumärkens strategiska affärsutmaningar genom lösningar grundat i starka insikter inom teknik, media och populärkultur efterfrågas av fler företag. Ebba har en sylvass penna, men framför allt är hon en knivskarp person som kommer göra Perfect Fools till en ännu bättre byrå för att möta den efterfrågan. Vi har letat länge för att utöka vårt team med ytterligare en duktig copywriter och är stolta över att få välkomna Ebba till oss, säger cd:n Klas Lusth.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev