Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Resumés bloggare blir kommunikationschef på Foodora

Publicerad: 24 mars 2020, 11:05

Johanna Lindskog Lindell

Johanna Lindskog Lindell lämnar jobbet som pr-chef för Danske Bank och går vidare till Foodora där hon blir nordisk pr- och kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Foodora

 

På Foodora blir hennes primära uppgift att leda företagets pr-arbete och bland annat stärka kommunikationen för bolagets samhällsengagemang. Hon kommer också jobba nära marknadsteamet och den svenska marknadschefen Mika Messa.

– Under vår rådande situation kan bolag som Foodora just nu stärka en hårt ansatt restaurangbransch, säger Johanna Lindskog Lindell till Resumé.

– Det är utan tvekan en speciell tid vi lever i. Precis som alla andra arbetsgivare har företaget tagit säkerhetsåtgärder för både för anställdas och kunders skull. Naturligtvis finns det också en ökad efterfrågan på leveranstjänster idag, vilket är bra - inte för företagets egen skull, utan för att det är tydligt att människor tar råden att minimera smittspridning på allvar. Många nya restauranger har hört av sig och vill vara med, och målet att kunna ansluta alla dem så snart som möjligt.


Vad är det mest spännande som händer i Foodoras segment?
– Foodora står inför en väldigt spännande framtid. Bolaget har en väl uppbyggd och solid infrastruktur kring leveranser, det finns med andra ord oändligt med innovativa möjligheter för bolaget.

Vad blir dina första steg de närmsta månaderna?

– Foodora har en spännande historia att berätta som inte enbart handlar om att det är bekvämt att få hem mat, utan en historia om en ny och viktig tillväxtindustri som är anpassad efter hur både konsumenter och Foodoras anställda idag väljer att prioritera sin tid. Det är en bland många saker jag kommer börja att utforska.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Foodora

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.