Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Resumés bloggare byter jobb

Publicerad: 12 maj 2017, 12:31

Foto: Andreas Elgstrand

Resumés bloggare Johanna Lindskog Lindell byter sida och går från Publik till Danske Bank.


Ämnen i artikeln:

Danske BankPublikResume.se

Johanna Lindskog Lindell tar klivet från byrå- till kundsidan i och med sitt nya jobb på Danske Bank. Hon lämnar därmed jobbet som digital datastrateg på byrån Publik.

Vad får du för tjänst hos Danske Bank? Vad ska du göra där?

– Jag kommer driva Danske Banks arbete med digital PR. Det kommer bland annat bli mycket fokus på deras grymma initiativ TheHub.se samt kvinnligt entreprenörskap, men också mycket mer. Danske Bank har många spännande aktiviteter på gång som gör att det kliar i mina pr-fingrar, berättar hon för Resumé.

Varför byter du jobb nu?

Jag gillade att vara på byråsidan, men när det här erbjudandet dök upp gick det inte att säga nej. Något som lockade var Danske Banks starka varumärke som ska bli otroligt roligt att få arbeta med, men också teamet som finns på plats – vi är ett vasst gäng!

Tiden på Publik beskriver hon som lärorik, rolig och omväxlande.

Hur känns det att lämna byråsidan och gå till kundsidan?

Jag gillar båda rollerna, men just nu ser jag fram emot att få fokusera på ett varumärke. Dock är jag lite besviken på att jag inte nu kan ta första pallplatsen i Cision PR Influencers Award. Men den senaste tredjeplatsen är inte fy skam, avslutar hon.

Läs Johanna Lindskog Lindells blogg här!

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Danske BankPublikResume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.