Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Resumés bloggare till DDB

Publicerad: 14 oktober 2016, 09:31

Karolina Sandberg.

Karolina Sandberg blir account manager på den digitala avdelningen.


Ämnen i artikeln:

ReklambranschenDDB StockholmHyper IslandKarolina Sandberg

Karolina Sandberg bloggar sedan ett drygt år tillbaka hos Resumé och ingår i Simon Strands sällskap 26 Club, vilket Resumé tidigare har berättat om. Hon har pluggat digital affärsutveckling på Hyper Island och är färdig vid årsslutet. Men redan nu börjar hon på DDB Stockholm.
– Förra året var intensivt. Jag sa upp mig och började plugga på Hyper Island, pendlade från Uppsala och fick barn. Det har varit lite kämpigt. Men nu har jag landat, både i Stockholm och på DDB vilket känns skitkul - det var ju det här jag drömde om, säger hon.

Nu börjar Karolina Sandberg på byråns digitala avdelning med kunder som SVT, Volkswagen och Willys.
– Redan tidigt under praktikperioden förstod jag att DDB var för mig. Tempot, möjligheterna och fantastiskt duktiga människor som brinner för sina jobb, på riktigt. Sen tror jag att digitaliseringen kräver byråer som vågar och som tänker långsiktigt och där känner jag att DDB med David Sandström i spetsen, stakat ut en väg som jag verkligen tror på.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.