Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Reuterskiölds återförenas på Åkestam Holst

Publicerad: 18 april 2018, 09:01

Adam och Patrik Reuterskiöld.

Foto: Petrus Olsson/Crosby

Patrik Reuterskiöld ansluter till Åkestam Holst där hans bror Adam redan jobbar.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstPatrik Reuterskiöld

De senaste fyra åren har art directorn Patrik Reuterskiöld arbetat på Lowe Brindfors. Samtidigt har brorsan tillika copywritern Adam Reuterskiöld huserat på Åkestam Holst. Nu bildar de kreatörsduo.
– Adam har skrivit mina mail när jag velat byta jobb, och jag har alltid formgivit Adams portfolio. På något konstigt sätt valde vi varsitt ben. Jag har alltid ritat och Adam alltid skrivit, men ovanpå det har vi alltid haft samma intressen. Undermedvetet var kanske valet mellan form och text något som gjordes för att vi inte fullständigt skulle köra över varandra, eller så var det en skicklig manövrering från våra föräldrar, säger Patrik i en kommentar.

Genom åren har bröderna oftast konkurrerat men nu ska de alltså jobba tillsammans i team.
– Det är såklart svinspännande det här. Vi sätter ju lite av vår familjeheder på spel, eller i alla fall för oss själva. Det största problemet är att vi minst sagt har ganska likadan klädstil, men vi har löst det genom att likt dagisbarn ha extrakläder i skåpet, säger Adam.

Åkestam Holst cd Magnus Jakobsson:
– Patrik är en stabil AD jag sett figurera i en mängd bra jobb över åren. Det faller sig naturligt att han vill jobba hos oss och med sin bror.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.