Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rewirs nya vd i Kina – Rogier Bikker

Publicerad: 9 februari 2015, 07:56

Rogier Bikker

Foto: Pressbild

Rogier Bikker blir ny vd för den strategiska varumärkesbyrån Rewir i Kina. Byrån är en del av Intellecta-koncernen.


Ämnen i artikeln:

RewirYann Blandy

Rogier Bikker har erfarenhet från att verka och driva företag i Kina, och har närmast drivit projektet "Brand New China" vars syfte varit att förändra bilden av landet genom en pr-kampanj. Innan dess arbetade han som strategisk partner på den holländska kreativa digitalbyrån Energize som har sin bas i Shanghai och Amsterdam. Den nya vd-tjänsten tillträde Rogier Bikker den 4 februari.

– Jag ser fram emot att bli en del av detta duktiga team och att arbeta för att våra strategiska och kreativa konsulter får de bästa förutsättningarna att leverera det de är bäst på, att öka varumärkesvärdet för våra kunder", säger Rogier Bikker i ett pressmeddelande.

Rewir, som är ett dotterbolag till Intellecta, är en strategisk varumärkesbyrå med basen i Stockholm och Shanghai. Förre vd:n Martin Stenberg har haft tjänsten sedan etableringen 2010.

Yann Blandy, vd och koncernchef på Intellecta AB, säger att de i rekryteringen av en ny vd letat efter en person som kan hjälpa både de europeiska  kunderna på den kinesiska marknaden och de kinesiska kunderna på den globala marknaden.

– Med sin digitala kunskap och långa erfarenhet av Kina och kinesiska varumärken är Rogier Bikker precis rätt person att ta Rewir i Kina vidare i nästa steg av bolagets utveckling", säger Yann Blandy, vd och koncernchef på Intellecta AB.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

RewirYann Blandy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.