Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Rippler rekryterar duo

Publicerad: 14 November 2017, 10:23

Agneta Nyholm och Kerstin Alex är kommunikationsbyrån Ripplers senaste tillskott.

Kommunikationsbyrån Rippler förstärker med Agneta Nyholm och Kerstin Alex.


Ämnen i artikeln:

Rippler

Agneta Nyholm får på Rippler tjänsten som senior produktionsledare med ansvar för produktionsprocessen i kampanjer samt års- och hållbarhetsredovisningar. Hon kommer närmast från Intellecta Corporate där hon arbetat med kunder som SJ, SAS och Kommuninvest. Innan tiden på Intellecta jobbade Nyholm under flera år på Citigate Gramma.

Kerstin Alex rekryteras till Rippler som skribent och juniorkonsult. Tidigare i karriären har hon jobbat som frilansjournalist, redaktör, föreläsare och krönikör. Alex har länge arbetat för att stärka digitala spels ställning i kultursverige och för att spelbranschen ska stärka sitt jämställdhetsfokus. Hon har tidigare vunnit prisats som årets spelskribent av Level7.

– Rippler växer så att det knakar. Våra tre konstanter har alltid varit ett genuint intresse för kundens affärer, en orädsla för nya lösningar och en extremt hög servicenivå. Det ställer krav på våra medarbetare, men lockar också de bästa. Vår nya duo stärker upp teamet med imponerande meriter och förmågor. Agneta och Kerstin kommer att ge oss och våra kunder möjlighet att utvecklas ytterligare, säger Katrin Ludvigsson, vd för och grundare av Rippler Communications

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Rippler

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.