Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rippler rekryterar seniorkonsult

Publicerad: 25 april 2016, 09:56

Håkan Bonnevier byter byrå.

Foto: Pressbild

De senaste fem åren har Håkan Bonnevier drivit pr-byrån Loupe Communications. Men nu blir han istället seniorkonsult på Rippler.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerRippler Communications

Håkan Bonnevier har lång erfarenhet av kommunikationsbranschen från bland annat MSL och Loupe, där han arbetade för kunder som Fazer, Mäklarhuset och Folkuniversitetet. I den nya rollen på Rippler ska han utveckla byråns erbjudande inom corporate communications.
– Håkan har en fantastisk analytisk förmåga och en gedigen erfarenhet av att skapa kommunikation av affärsmöjligheter och vice versa. Han är ett starkt tillskott till vårt team, säger Åsa Wilde vd och grundare av Rippler Communications, i ett pressmeddelande.

Bland Ripplers kunder finns OKQ8,Scan, LKAB och Taxi 020. Byrån har 12 medarbetare.
– Det som lockade mig är att Rippler drivs med lika delar hjärta och hjärna. Det är ett varmt, snällt och skickligt gäng som gör fantastiskt bra saker och har spännande framtidsplaner. Det känns mycket inspirerande att få vara med nu när byrån växer och utvecklas i så snabb takt, säger Håkan Bonnevier.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.