Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rippler rekryterar trio

Publicerad: 1 juni 2017, 13:53

Linnea Nordström, Martin Steen och Maria Nystrand.

Rippler rekryterar trion Maria Nystrand, Martin Steen och Linnea Nordström.


Ämnen i artikeln:

Rippler CommunicationsJKL

Efter att under våren ha knytit till sig ytterligare kunder väljer kommunikationsbyrån Rippler Communications att rekrytera tre nya medarbetare.

– Rippler är en byrå i ständig utveckling, där våra tre konstanter är ett genuint intresse för kundens affärer, en total orädsla för nya lösningar och en extremt hög servicenivå. Det ställer krav på våra medarbetare, men lockar också de bästa. Vår nya trio bidrar med erfarenhet, energi och kreativitet, vilket kommer att utveckla såväl byrån som våra kunder, säger Katrin Ludvigsson, vd och grundare av Rippler Communications.

Maria Nystrand har som kommunikationskonsult i snart tjugo år och får rollen som seniorkonsult med fokus på kommunikativ affärsutveckling och företags- och ledarprofilering.

Martin Steen rekryteras från Australien och den Sydney-baserade reklambyrån Pulse Marketing. Sheen rekryteras för att utveckla Rippler Studio och deras erbjudande inom digital produktion och film.

Linnea Nordström kommer närmast från Oakwood Creative och får tjänsten som pr-konsult och medieexpert. Hon har tidigare studerat vid Lunds Universitet och Berghs School of Communication.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Rippler CommunicationsJKL

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.