Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rippler värvar planner

Publicerad: 2 mars 2016, 14:11

Martyna Studniarska går till Rippler.

Foto: Press

Kommunikationsbyrån Rippler anställer Martyna Studniarska som ny juniorkonsult och planner. Hon kommer närmast från designbyrån Silver.


Ämnen i artikeln:

Rippler CommunicationsSilver

Martyna Studniarska har en bakgrund som projektledare på Handelskammaren i San Fransisco och som projekt- och produktionsledare på den svensk-amerikanska reklambyrån Sköna i samma stad. Närmast har hon arbetat som planner och varumärkesstrateg på Designkontoret Silver.

– Det känns jätteroligt. Jag ser fram emot en brant inlärningskurva inom pr och kommunikation och har redan kastat mig in i ett antal spännande projekt. Ripplers kundkrets är väldigt bred och spänner sig över allt ifrån corporate-uppdrag till samhällskommunikation, vilket gör att jobbet blir varierat, utmanande och extra roligt, säger Martyna Studniarska i en kommentar.

Rippler grundades 2006 och är baserade i Stockholm. Företagets 12 medarbetare arbetar inom corporate communication, marknadskommunikation och krishantering. Byrån har kunder som OKQ8, SAS, Falu Rödfärg och Scan.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.