Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rippler värvar projektledare

Publicerad: 15 november 2016, 13:42

Kommunikationsbyrån Rippler Communications fortsätter att växa. Det senaste förvärvet är Amina Korlat som kommer att arbeta som projektledare på byrån.


Ämnen i artikeln:

Rippler CommunicationsProjektledareRekrytering

Amina Korlat kommer närmast från Ehrenberg Kommunikation i Köpenhamn där hon har arbetat som pr-konsult och affärsutvecklare.

– Vi är glada över att kunna bli fler och välkomna Amina till Rippler. Amina kommer bli ett tillskott till teamet och stärka upp med sin projektledarerfarenhet, säger Katrin Ludvigsson, vd och grundare av Rippler Communications i ett pressmeddelande

Amina Korlat har förutom en examen i Strategisk kommunikation från Lunds Universitet även genomfört pr-studier vid University of Connecticut i USA. De senaste tre åren har hon arbetat på den internationella byrån Ehrenberg Kommunikation i Köpenhamn där hon haft kundansvar för bland annat Kroatiska Turistbyrån, Tourism Ireland och Passagerarrederiföreningen.

– Det känns fantastiskt roligt att vara på plats och bli en del av ett Rippler i tillväxt. Jag lockades av byråns starka samhällsfokus och deras strävan efter att genom handling göra en verklig skillnad för sina kunder. Det är ett härligt och kompetent gäng som jobbar här och jag ser fram emot att göra stordåd tillsammans med dem, säger Amina Korlat i en kommentar.

Bland Rippler Communications kunder återfinns OKQ8, Scan, Stockholms Stadsmission, Gedeon Richter och LKAB.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.