Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

River tappar vd:n

Publicerad: 24 juni 2015, 14:35

Robert Andersson.

River tappar vd:n Robert Andersson. I stället börjar han som vd på Catena Media. Samtidigt värvar River Martin Werner, tidigare chef på Satumaa Family Business.


Ämnen i artikeln:

Robert AnderssonRiverMartin WernerSatumaa Family Business

Det är i samband med att Catena Media växer som Robert Andersson har rekryterats till ny vd. På River, som ägs av det byrånoterade nätverket Intellecta, har han varit vd de senaste fem åren. Catena Medias kontor ligger på Malta.

– Det var ett jättetufft beslut – River är ett fantastiskt företag. Men det nya jobbet är en fantastisk utmaning och så såg samtidigt en chans att flytta utomlands, säger Robert Andersson.

Rivers grundare Daniel Matsuda har tagit över vd-rollen på byrån som också har skapat en ny tjänst i samband med vd-bytet. Tjänsten som general manager har tillsatts av Martin Werner som närmast kommer från en roll som byråchef på Satumaa Family Business.

– Vi har gjort en fantastisk resa, där vi har tagit ett företag som har varit relativt okänt till en så stor framgång att det köptes upp av Intellecta. Det har varit en väldigt lärorik resa att få vara med och bygga det företaget, säger Robert Andersson, och fortsätter:

– En del av den nya utmaningen är att bygga ett starkt bolag i så snabb takt. Catena är ett fantastiskt bolag med enorm potential. Det är redan nu ett framgångsrikt bolag både vad gäller tjäna pengar och växa snabbt.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.