Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Robert Bryhns nya vd-jobb

Publicerad: 15 januari 2018, 13:38

Contentbyrån Åkesson & Currys vd Robert Bryhn tar över Universitetsmedia-gruppen.


Ämnen i artikeln:

Åkesson & CurryRobert Bryhn

Strax efter sommaren i fjol köpte Chimney upp Åkesson & Curry. Efter affären lämnmade Robert Bryhn jobbet som vd på byrån. Nu har han klart med ett nytt uppdrag. Den 1 februari tillträder han som vd för Universitetsmedia-gruppen med kontor i Eskilstuna, Norrköping och Stockholm.
– När ägarna för frågade kunde jag inte tacka nej. Universitetsmedia-gruppen har etablerat flera effektiva räckviddskanaler mot studenter. Och som bekant bygger ju verksamhetsframgång inom media på tydlighet i marknad, nischmålgrupper och nischformat. Lägg därtill en unikt energisk säljattityd och sunda värderingar med en vision att hjälpa studenter; så har du Universitetsmedia- gruppen i ett nötskal, säger Robert Bryhn i ett pressmeddelande.

Universietsmedia-gruppen har cirka 35 anställda och 38 miljoner kronor i omsättning. De största medieprodukterna är Studieblocket, Studentnytta.se och SiTV.
– Roberts framgångsrika erfarenheter som entreprenör och meriterad ledare inom media, reklam och kommunikation kommer ge oss precis det vi behöver för nästa steg av vår tillväxtresa. Sen att både vi och Robert delar värderingar, har nära till skratt och älskar sälj gör bara det hela så mycket roligare och vi ser båda mycket fram mot ett nära samarbete med Robert, säger Christian Iwarsson, styrelseordförande för Universitetsmedia-gruppen Sverige AB.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.