Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Roi Division dubbelrekryterar

Publicerad: 18 februari 2019, 09:42

Sara Wallin och David Levin.

Reklambyrån Roi Division har nyligen fått förstärkning genom David Levin och Sara Wallin.


Ämnen i artikeln:

Roi Division

David Levin har stor erfarenhet från varumärkesförflyttningar och konceptutveckling och har de senaste 15 åren jobbat på välrenommerade byråer som Grow och Seventy Agency. Bland kunderna han jobbat med finns bland annat Helly Hansen, Grundéns, Nibe och Naturkompaniet. På Roi Division får han tjänsten som head of concept och kommer att jobba med att utveckla byråns erbjudande inom affärs- och varumärkesstrategi.

Sara Wallin kommer närmast från e-commerceaktören CDLP där hon haft ansvar för bolagets sociala medier, produktion av content och kampanjutveckling. På Roy Division kommer hon jobba med att vidareutveckla byråns erbjudande inom film, design och sociala medier.

– Vi är inne i en väldigt spännande fas just nu, där vi märker att många kunder efterfrågar en kombination av kreativ höjd och strategisk och affärsmässig kompetens, samtidigt som allt fler har ett behov av både långsiktiga planer och resultatdrivna insatser på sociala medier. Det ska verkligen bli riktigt kul att med David och Sara ombord ta ytterligare ett steg i byråns utveckling, säger Nille Widlund Fornelius, vd på Roi Division.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Roi Division

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.