Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Round & Rounds första värvning

Publicerad: 7 mars 2016, 13:30

Johanna Johansson ansluter till Round & Round.

Foto: Pressbild.

Round & Round presenterar nu sin första värvning sedan starten. Johanna Johansson ansluter från Lowe Brindfors.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsRound & Round

I höstas startade den nya byrån Round & Round inom NOA-nätverket. Nu har de gjort klart med sin första externa förstärkning i form av art directorn Johanna Johansson från Lowe Brindfors. Hon har arbetat på byrån sedan hon tog examen från Berghs 2015.
– Jag har alltid haft tekniska intressen utöver det vanliga. Det är en dröm att få leva ut dessa i jobbet och skapa värdefull kommunikation av det jag brinner för. Round & Round ger mig bra förutsättningar att utvecklas ännu mer och låter den riktiga nörden i mig få ta plats, säger hon i en kommentar.

Hennes intressen för teknik och digital kommunikation var avgörande vid rekryteringen.
– Jag och Hanna Björk (medgrundare, reds. anm.) träffade Johanna redan när hon gick på Berghs och slogs av våra egna begränsningar. När vi och de flesta andra sitter och funderar på hur vi ska hänga med i alla förändringar i branschen, satt Johanna där och funderade på hur hon skulle förändra branschen, säger Andreas Ullenius, executive creative director på Round & Round.

Nu består byrån, som placerar sig själva i skärningspunkten mellan reklam och pr, av sju personer. På kundlistan finns bland annat Björn Borg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsRound & Round

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.