Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Rubrik rekryterar strategisk och kreativ duo

Publicerad: 21 oktober 2019, 07:43

Göteborgsbaserade Rubrik rekryterar Jonas Abramsson Graaf och Patrik Malmer för byråns satsning på film, podd och digitalt content.


Contentbyrån Rubrik, som är ett av nio företag i kommunikationsgruppen More Alliance, växer med både kunduppdrag och nya medarbetare. Nu rekryterar man en strategisk och kreativ duo som blir viktiga i byråns fortsatta satsning på film, podd och digitalt content. Jonas Abramsson Graaf är ny grafisk formgivare och Patrik Malmer får en roll som film- och innehållsproducent med eget kundansvar.

Jonas Abramsson Graaf har frilansat som grafisk formgivare i fem år och har stor erfarenhet av idé- och konceptutveckling, film, animation samt framtagandet av digitalt content. Han har också varit en viktig del i podden "Hur kan vi?"

Patrik Malmer kommer senast från det egna produktionsbolaget Mad Terrier som också har varit en del av More Alliance. Han har tidigare varit filmproducent och vd på filmbolaget Stark samt Brandos Studios.

– Vi har fått många nya kunduppdrag samtidigt som efterfrågan på film och digitalt innehåll ökar rejält. Jag är stolt och glad över vår nya duo som stärker upp vårt redan duktiga team. Med Jonas får vi ännu en idéstark och strategisk formgivare med stor erfarenhet av konceptutveckling. Patrik, som har jobbat med film och tv i nästan hela sitt liv, kommer att bli ett viktigt tillskott i vår satsning på rörligt content, säger Ingrid Hellgren Sjöberg, vd på Rubrik, i ett pressmeddelande.

Bland Rubriks senaste kunder finns Resia Företag, Latour, Wallenius SOL, Getinge och Göteborgs Universitet.

Rubrik vann nyligen ett guld och ett silver i Svenska Designpriset 2019.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.