Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Saatchi & Saatchi rekryterar duo

Publicerad: 10 oktober 2018, 07:39

Lina Södergren och Andreas Sjöstrand.

Andreas Sjöstrand och Lina Södergren ansluter till reklambyrån Saatchi & Saatchi.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & Saatchi

Andreas Sjöstrand kommer närmast från Social Industries där han bland annat jobbade med varumärken som Paypal och Electrolux. Innan dess jobbade han på kommunikationsbyrån Ibeyostudio i över tio år. På Ibeyo var han med och tog fram kommunikationskoncept och strategier för bland annat Puma, &Other stories, Levis och Nordiska Kompaniet. På Saatchi & Saatchi får han en roll som projektledare.

– Jag känner att jag har hittat hem på Saatchi & Saatchi, byrån är väldigt duktiga på att sätta fokus på kommunikation som berör, något som jag anser otroligt viktigt, säger Andreas Sjöstrand i ett pressmeddelande.

Även den grafiska formgivaren Lina Södergren ansluter till byrån. Lina Söderberg är nyexaminerad från Hyper Island.

– Vi välkomnar både Andreas och Lina till Saatchi & Saatchi. Det här är två helt olika anställningar, å ena sidan har vi Andreas som är en driven projektledare med ett med ett generellt 360 perspektiv som också bidrar med specifik kompetens inom PR och digitalt. Sen har vi Lina, som kommer direkt från skolan med massor av nya idéer och energi. Vi är otroligt glada över att ha lockat över båda till oss på Drottninggatan, säger Jonas Björlin, vd för Saatchi & Saatchi.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Saatchi & Saatchi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.