Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Saatchi & Saatchi värvar tidigare DN-journalist

Publicerad: 26 maj 2017, 08:58

Carl Lundborg.

Foto: Pressbild

Carl Lundborg har ett förflutet som journalist på DN och Expressen. Nu blir han kundansvarig på reklambyrån Saatchi & Saatchi.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiReklambyråerJonas BjörlinJournalist

Carl Lundborg har en master från Handelshögskolan i grunden. Genom åren har han arbetat på både tidningssidan, pr-byråer och drivit eget. Nu går han över till Saatchi & Saatchi där han får titeln account director, med särskilt fokus på pr och nykundsbearbetning.
– Saatchi & Saatchi är en byrå i en spännande fas med oerhört intressanta kunder. Att kunna skapa nya aktiveringar genom PR och bredda kundbasen ytterligare är en resa som jag ser fram emot att vara en del av, säger Carl Lundborg i en kommentar.

För byrån är rekryteringen ett sätt att bredda kompetensbasen.
– Saatchi & Saatchi är i en spännande fas. Med Carl på byrån breddar vi vår kompetens ytterligare inom PR. Dessutom har Carl en otrolig energi och representerar på många sätt en ung, ny drivkraft som behöver få ta större plats i vår bransch, kommenterar Jonas Björlin, vd för Saatchi & Saatchi.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.