Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Saatchi & Saatchis vd slutar när Publicis samlar sina byråer under ett tak

Publicerad: 12 mars 2020, 13:24

Ebba Jander har arbetat på Saatchi & Saatchi sedan 2016.

Ebba Jander lämnar Saatchi & Saatchi ett år efter att hon utsågs till vd. Hon lämnade byrån i slutet av februari och kommer inte att ersättas när Publicis implementerar sin nya organisation enligt byråmodellen ”Power of One”.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiPublicis Groupe

Den 1 april kommer nätverket att samla alla sina byråer i Sverige i de nya lokalerna vid Lumakvarteret i Hammarby Sjöstad. Övergripande ansvarig för kundteamet Creative i Publicis Groupe Sverige blir Pelle Josefsson som började sin tjänst för en vecka sedan.

Ebba Jander har arbetat på Saatchi & Saatchi sedan 2016 då hon anslöt från den dåvarande kunden Toyota. I mars 2019 blev hon vd för reklambyrån.

Slutar hon till följd av den nya organisationen?
– Det är en indirekt följd av den nya organisationen eftersom hon valde att sluta i samband med att den nya organisationen blev klar. Det var ett gemensamt beslut, säger Göran af Klercker koncernchef för Publicis Groupe i Sverige till Resumé.

Läs artikeln med ett
kostnadsfritt konto

Skapa konto

Har du redan ett konto? Logga in

Med ett konto på Resumé får du tillgång till:
Utvalt innehåll från redaktionen
Nyhetsbrev - Nyheter och beslutsunderlag direkt i din inkorg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.