Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Säljbolaget Leeads stärker teamet

Publicerad: 5 april 2017, 08:49

Gustav Thuman värvas från Dagens Nyheter som ny försäljningschef. Paulina Stjernholm från Eniro blir key account manager.


Efter sex år på Dagens Nyheter går Gustav Thuman över till jobbet som försäljningschef på Leeads.
– Jag brinner verkligen för försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Åren på DN har varit helt fantastiska men jag kände att det var läge att prova något nytt och även få fokusera på digitala medier. Där känns det som att Leeads har kommit väldigt långt och samtidigt får jag möjligheten att vara med och forma ett bolag under stark tillväxt, säger Gustav Thuman i ett pressmeddelande.

Den 3 april började även Paulina Stjernholm från Eniro som KAM-säljare.
– Paulina har redan gjort 5 år på Eniro som säljare med strålande resultat. Jag är övertygad om att hon kommer att hjälpa många av våra annonsörer och publicister med effektiva kampanjer, kommenterar Matthias Sånemyr, Sverigechef och vice vd på Leads.

Den senaste tiden har bolaget också anställt Fredrik Nederby från Schibsted Sales till den nytillsatta tjänsten Programmatic Sales Manager samt Saman Parsifar som Publicistansvarig. Den 13 mars började Sofia Björklund från TV4 som Account Manager.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.