Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sandberg Trygg rekryterar senior strateg

Publicerad: 8 maj 2017, 09:08

Henrik Dubois, VD, Lotta Boman, Senior Strateg, Louise Danckwardt, byråchef.

Lotta Boman lämnar Intellecta för att bli senior strateg på Sandberg Trygg.


Ämnen i artikeln:

Sandberg TryggSpringtime-Intellecta

Reklam/b2b-byrån Sandberg Trygg värvar Intellectas informationschef Lotta Boman. Boman har jobbat på Sandberg Trygg tidigare, och tog plats i ledningsgruppen, men har även hunnit med bland annat byråerna Ehrenståhle och Hilanders.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till en byrå jag känner men som samtidigt är helt ny. Sandberg Tryggs utveckling är imponerande och det ska bli spännande att hoppa på en plattform med ett ungt och dynamiskt ledarskap som vågar tänka visionärt.

Lotta Boman kommer få rollen som senior strateg med ansvar för både kund- och medarbetarutveckling i både USA och Stockholm.

– Vi växer och behöver fylla på med kompetens som kan stötta både i vardagen och stärka oss som team på sikt, säger Louise Danckwardt, byråchef och delägare på Sandberg Trygg. Lotta är en drömrekrytering på alla plan – inklusive det personliga. Hon och jag fann varandra direkt, berättar hon i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.