Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sandra Beijer återvänder till Metro

Publicerad: 17 mars 2015, 16:18

Sandra Beijer.

Foto: Pressbild.

Efter fem år på Rodeo flyttar Sandra Beijer över sin populära blogg Niotillfem till Metro Mode. Hon kommer också att skriva krönikor i tidningen.


Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerRodeoMetroMetro Mode

Sandra Beijer började blogga hos Metro för sju år sedan, men flyttade sedan "Niotillfem" till Rodeo. Under åren har hon lyckats bygga upp en av Sveriges största bloggar och lever i dag på sitt skrivande.

Nu återvänder hon till Metro, närmare bestämt till Metro Mode. Förutom att blogga på sajten kommer hon även att skriva krönikor till tidningen.

– Det ska bli jättespännande och lite läskigt. Jag har bloggat på samma ställe i nästan fem år och känner mig redo för en ny plats nu. Eller en nygammal snarare, säger Sandra Beijer i en kommentar.

Framöver kan det också bli aktuellt med fler redaktionella samarbeten.

– Med Sandra på plats kan vi nå ut till en nya spännande målgrupp och tillsammans med Sandra kan vi skapa ännu mer relevant innehåll för unga tjejer som kanske inte konsumerar traditionella onlinemedier utan letar efter något annat, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode, i ett pressmeddelande.

Sandra Beijer har en bakgrund som copywriter på bland annat Garbergs och Wieden + Kennedy i New York. Hon har också skrivit boken "Det handlar om dig" som kom ut förra året.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.