Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

SAP får ny nordisk marknadschef

Publicerad: 3 juni 2020, 13:28

I måndags gjorde Mirva Valldeby sin första dag som nordisk och baltisk marknadschef på affärssystemutvecklaren SAP.


Ämnen i artikeln:

SAP

SAP är en av världens största mjukvaruleverantörer av affärssystem. Globalt omsätter koncernen cirka 200 miljarder kronor.

Nu kliver Mirva Valldeby in som marknadschef för SAP i Norden och Baltikum. Hon har tidigare jobbat med marknadsföring inom andra delar av SAP. I hennes uppdrag ingår att ställa om till datadrivna och personaliserade upplevelser baserat på SAP:s egna molnlösningar för datahantering, marketing och sälj.

– Situationen idag gör det nödvändigt att vi nu tar det digitala marknadssteget fullt ut. Dit var vi på väg redan innan coronakrisen, men nu är det skarpt läge. De första nya heldigitala, lokala initiativen för våra kunder i Norden och Baltikum visar att vi ökat engagemanget med vårt varumärke på ett mycket positivt sätt. Samtidigt investerar vi i nya datastyrda kampanjer där vi kan interagera med våra målgrupper företagsledare och områdesansvariga på ett personligare sätt. När vi sen också integrerar SAP:s globala marknadsresurser kan vi erbjuda än större bredd och ett djup med relevanta upplevelser, vilket kommer stärka både uppmärksamheten och engagemanget ännu mer, säger Mirva Valldeby i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SAP

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.