Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Saron Tesfai till 500

Publicerad: 11 april 2019, 11:36

Saron Tesfai

Foto: Viktor Wrange

Saron Tesfai går in som juniorkonsult på 500 efter avslutade studier på Stockholms universitet och Berghs. Byrån består nu av sex medarbetare.


500 Stockholm startades 2016 och erbjuder i dag tjänster inom tre varumärkesprofilering, opinionsbildning samt risk- och krishantering. Byrån, som bland annat arbetar med kunder som ICA Gruppen, EasyPark och healthtechbolaget FRISQ rekryterar Saron Tesfai, som går in som juniorkonsult.

– Saron har på kort tid blivit en viktig del av företagets verksamhet, och det känns mycket roligt att ha henne med på resan. Hon kompletterar vårt befintliga team på ett väldigt positivt sätt, säger Love Bonnier, grundare och vd för 500 i en kommentar.

Saron Tesfai har en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms universitet. Hon har studerat PR på Berghs och har tidigare praktiserat på kommunikationsbyrån Jung. I sin roll på 500 arbetar hon bland annat med research, presskontakter och rådgivning.

– Jag känner mig oerhört glad och nöjd över att ha börjat på 500! Ett stort skäl till detta är att jag jobbar med ett skickligt och ödmjukt team, men även att 500 bevisar att mindre byråer kan ta sig an större kunder och uppdrag, och utföra dem med bravur, säger Saron Tesfai.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.