Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

SBAB rekryterar PR-ansvarig

Publicerad: 13 november 2018, 09:41

SBAB Bank rekryterar Erik Wennergren som ny pr-ansvarig.


Ämnen i artikeln:

SBAB

Erik Wennergren har lång erfarenhet av kommunikationsarbete och tidigare bland annt jobbat på klimatnätverket Hagainitiativet, 2050, Swedbank och Banco Fonder.

– Det är glädjande att kunna välkomna Erik till oss på SBAB. Ett av våra främsta syften är att arbeta för en hållbar bolånemarknad. Vi vill utmana etablerade strukturer och stärka kundernas position på bolånemarknaden. En stor del av detta handlar om att driva debatt kring vilken samhällsutveckling vi vill ha. Jag är övertygad om att Erik, med sin erfarenhet, kommer att vara en stor tillgång i detta arbete, säger Karin Hellgren, Chef för extern kommunikation på SBAB, i ett pressmeddelande.

Erik Wennergren tillrädde den nyinträttade tjänsten 1 oktober.

– Jag ser mycket fram emot att ta PR-arbetet på SBAB vidare. Bostadssituationen i landet är en av de viktigaste framtidsfrågorna vi har idag och det ska bli spännande att vara med och driva utvecklingen framåt på en organisation med ett så tydligt hållbarhetsfokus. Med min bakgrund inom kommunikation och hållbarhetsfrågor hoppas jag kunna bidra till SBAB:s ambition om att vara en positiv kraft i samhället och driva utvecklingen mot hållbart boende och bättre boendeekonomi, kommenterar Erik Wennergren.

Ämnen i artikeln:

SBAB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.